Paste carbonara

de Ligia Bxl in Spaghete, 25 Ian 2011 | 12790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr de paste
  • 200 gr de kaizer afumat
  • 2 galbenusuri de ou
  • 200 ml de lapte condensat(sau smantana)
  • 80 gr de parmezan ras
  • sare
  • piper
  • arpagic verde tocat si cateva fire intregi ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Se fierb pastele in apa sarata dupa timpul indicat de pe pachet.

In acest timp cat fierb pastele se caleste caizerul afumat in putin ulei,separat batem galbenusurile de oua cu laptele condensat apoi se adauga parmezanul ras si piper.Dupa ce sau fiert pastele se scurg de apa si se pun apoi peste caizer si crema obtinuta din galbenusuri,se mai calesc putin ,pe deasupra ornam cu arpagic verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

26.01.2011, 00:17

rapide si bune

MotanLaOale 1

26.01.2011, 08:17

bune bune

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 08:26

mamaieelena,motan multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă italiana